Lunchmeny V 21

Pannbiff med lök serveras med rårörda lingon pressgurka picklad rödlök och gräddsås , stekt potatis GF,LF
Panerad rödspätta med remouladsås serveras med kokt örtpotatis LF
Jägarsnitzel med rödvinsstuvad champinjonsås ärtor och stekt potatis  (GF,LF)
Panerad Sej med tartarsås serveras med ramslökspotatis (LF)
Oxfärspytt med gräddsås pressgurka samt stekt potatis
Viltfärsbiff med svampsås serveras med svartvinbärsgelé och stekt potatis (GF,LF)
Ångad fiskfilé med hummersås toppas med räkor serveras med citron och dillpotatis (GF,LF)

Hamnkrogens raggmunk med knaperstekt fläsk, rårörda lingon och vispad grädde (LF)
Ångad sej med hummersås serveras med dillkokt potatis toppas med crabfisch
Fläskfilé provecale med rosepepparsås och marinerad klyftpotatis GF LF
Panerad sej med lime & basilika creme serveras med dilkokt potatis LF
Färsk tagliatelle med Hamnkrogens Carbonara serveras med grissini-
Helglunch
Fläskfile polignac med svampsås och potatisgratång (LF GF)
Lime och chiliglaserad kycklingfilé serveras med caesarsallad och bearnaisesås tillsammans med traktens klyftpotatis
(GF)
Bräckt Lax med Hollandaisesås serveras med traktens Amadinepotatis
—–

99:-

Helglunch-
morsdag
 

Kycklingfilé med morot och potatisrösti serveras med färsk örtsås LF,GF
Twisted Wellington med rödvinssky och potatogratini (potatisbakelse) LF
Rosekalv med bearnaisesås och marinerad klyftpotatis LF,GF

Gösfilé med saffransås och Amadinepotatis LF,GF

Det ingår ett välfyllt dessertbord som ni kan njuta av efter maten

—–

179:-