Lunchmeny V 39

Grönpepparbiff med pepparsås och stekt potatis GF,LF
Panerad Torsk med tartarsås och rotfruktspytt LF

Wallenbergare med gräddsås rårörda lingon pressgurka och potatismos GF,LF
Panerad flundra med tartarsås och kokt potatis LF

Pannbiff med gräddsås lök rårörda lingon och stekt potatis GF,LF
Ost och tomatgratinerad Kummel i vitvinssås serveras med kokt potatis LF

Hamnkrogens raggmunk med knaperstekt fläsk, rårörda lingon och vispad grädde (LF)
Fiskgratäng med ost och tomat serveras med kokt potatis GF
Schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis serveras med gröna ärtor LF,GF
Panerad Kummel med gräslöks cremé och kokt potatis

Helglunch

Dansk Skomakarlåda med hemlagat potatismos serveras med bacon lök champinjoner samt rödvinssky GF,LF
Laxfilé med mozzarella och tandori serveras med räk och dill hollandaise samt kokt potatis GF
Kalvstek med gräddsås varma grönsaker svartvinbärsgelé och kokt potatis GF,LF

Serveras med råstekt potatis och rödvinsstuvad svampsås.

—–

Helglunch

Dansk Skomakarlåda med hemlagat potatismos serveras med bacon lök champinjoner samt rödvinssky GF,LF
Laxfilé med mozzarella och tandori serveras med räk och dill hollandaise samt kokt potatis GF
Kalvstek med gräddsås varma grönsaker svartvinbärsgelé och kokt potatis GF,LF

—–