Vecka Nr 21

Brässerad Biff Serveras med potatisgratäng och löksky. (GF, LF)
Panerad Rödspätta Serveras med dillkokt potatis och citronaioli. (LF)
Pannbiff Serveras med kokt potatis, pressgurka, rårörda lingon, stekt lök och gräddsås. (GF, LF)
Panerad Torsk Serveras med dillkokt potatis och tartarsås. (LF)

Grekisk Biffteki Serveras med klyftpotatis och tzatziki toppas med salladsost. (GF)
Panerad Stillahavstorsk Serveras med dillstuvad potatis och lime & basilikacrème. (LF)

Hamnkrogens Raggmunk Serveras med knaperstekt fläsk, rårörda lingon och vispad grädde. (LF)
Fiskgratäng a la Roma Med skaldjur och soltorkade tomater, serveras med kokt potatis. (GF, LF)
Kycklingrullader Serveras med stekt potatis, mozzarella, semitorkade tomater, lufttorkad skinka och aioli. (GF)
Pocherad Fiskfilé Serveras med dillslungad potatis, hackat ägg, riven pepparrot och skirat smör. (GF, LF)

Fläskfile medaljonger med svampsås och råstekt potatis GL LF
Bräckt Lax med citron aioli och citron & dill potatis  GL LF
Brässerad Biff med stekt lök serveras med barbequesky samt råstekt potatis GL LF
—–

99:-

—–

99:-