Vecka Nr 30

Pannbiff serveras med kokt potatis, stekt lök, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås. (GF, LF)

Panerad Rödspätta serveras med kokt potatis och remouladsås. (LF)

Grönpepparbiff serveras med råstekt potatis whiskeypepparsås. (GF, LF)

Citron & Dill Lax serveras med potatissallad och citronaioli. (GF, LF)

Ugnsbakad kycklingfilé med mozzarella och soltorkade tomater. Serveras med råstekt potatis och bearnaise. (GF)

Ångad sejfilé serveras med dillkokt potatis och vitvinssås. (GF, LF)

Hamnkrogens Raggmunk serveras med knaperstekt fläsk, rårörda lingon och vispad grädde. (LF

Laxpudding serveras med gröna ärtor och skirat smör. (GF, LF)

Kycklingsouvlaki serveras med stekt potatis, grillgrönsaker och tzatziki. (GF, LF)

Panerad Torsk serveras med dillkokt potatis och skagenröra. (LF)

—–

99:-

—–

99:-